Hp 107A Yazcı Resetleme 106A Toner Çip Reset | 05300185188

Hp 107A / 107W Yazıcı Resetleme ne işe yarar ?

1. Hp 107a ve 107w yazıcınızın kırmızı ışık hatası , toner boş  ve toner değiştir hatasını ortadan kaldırır.
2. Yazıcınız da kullandığınız 106A model  tonerinizin çipsiz olarak çalışmasını sağlar.
3. Orjinal marka Hp 106a tonerinizi tekrar dolum yaptırabilirsiniz.
4. Hp 106a muadil sıfır çipsiz toneri artık yazıcınız da kullanabilirsiniz.
5. Yazıcıyı ilk aldığınız da size 300 sayfa olmadan toner bitti uyarısı vermiş olmalıdır. Reset yazılımın dan sonra rahatlıkla 1500 Sayfa çıktı alabilirsiniz.
6. Reset işlemi sadece yazıcınızın çip sistemini devre bırakır. Diğer fonksiyonlar da bir değişiklik olmaz.
7. Resetleme işlemi yazıcınızın sistemine yüklenir ve İstediğin yerde kullana bilirsiniz.



Nasıl Teknik Destek Alabilirim ? 

Dilerseniz Anydesk yada Team Viewer gibi uzak masaüstü bağlantı programı ile uzaktan erişim sağlayarak resetleme işlemini hızlı bir şekil de biz ücretsiz olarak yapıyoruz. Teknik destek ücreti almıyoruz.

İstediğiniz zaman bizimle iletişime geçerek program hakkın da bilgi , yardım ve teknik destek alabilirsiniz.

Daha hızlı bir çözüm istiyorsanız aşağı da bulunan Whatsapp Destek Butonuna dokunun veya +905300185188 'nolu telefondan bizi arayabilirsiniz.

Yazıcı Reset Nedir ?

HP Yazıcı Resetleme Çip Reset Programı yazılımları . Bildiğiniz üzere yeni piyasaya sürülen Hp yazıcılar çiplidir. Tonerlerin üzerlerin de çipler bulunmaktadır ve ilk toner demo tonerdir. bu tonerler genellikle 300 ila 400 sayfa civarı çıktı verdikten sonra toner az – toner değiştir gibi uyarılar vereceklerdir. Henüz Çipler piyasa da olmadığı için orjinal toner almak zorunda kalabilirsiniz. Çipler Piyasaya çıksa bile maliyet olarak fiyatları yüksek olacaktır. Biz bu durum da yazicireseti.com ailesi olarak sizlere yazıcı reset yazılımı sunarak ürünlerinizin çipsiz olarak çalışmasını sağlamaktayız. Böylece Tonerlerinize dolum yaptırarak kullanabilirsiniz veya piyasa da bulunan çipsiz muadil tonerlerden satın alabilirsiniz.Amacımız daha az maliyet ile daha fazla baskı yapmanızı sağlamaktır.Yazılımın yazıcınıza her hangi bir zararı olmamaktadır. Orjinal yazılımlar kullanılmaktadır. Firmamız İstanbul ve Tüm Türkiye’de yazıcı reset çip reset hizmeti veren bir firmadır. Yazıcıreseti.com ailesi olarak yalnızca hp değil bunun yanın da samsung , xerox , epson gibi markalarda da Reset Yazılımı hizmeti vermektedir. İletişim Numaramız dan bilere ulaşarak resetlemek istediğiniz modeli belirtmeniz yeterli olacaktır.

Herhangi bir yazılım yüklemesi bilgisine sahip değilseniz bizimle iletişime geçerek yazılımı biz yükleyebiliriz.

 iletişim no : +90 530 018 51 88

Orjinal tonerlere yüksek miktarda  para vermek durumun da kalmayın Yazıcınız özgürleşsin kontrol sizde olsun !

Yorumlar